blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG tohm4
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Tohm4



DLC Endor pre SW: FU2
pridal Tohm4 18.1. 2012 o 15:43



Nechcel som písať celú recenziu, tak prinášam aspoň krátky článok o sťahovateľnom prídavku pre hru Star Wars: Force Unleashed 2. Hru veľa ľudí považuje za priemer a aj fanúšikovia SW ju väčšinou tiež berú ako "chudobného príbuzného". Osobne si nemyslím, že by hra bola tak hrozná, prešiel som ju 2x a aj keď to nie je top, oba razy ma to bavilo. Preto som sa rozhodol si na XBL stiahnuť aj DLC Endor, ktorý predstavuje jednu rozsiahlu misiu nadväzujúcu na príbeh FU 2.

 

V roli Starkillera (ktorý je sithským učňom Dartha Vadera) sa dostávame na planétu Endor, ktorú poznáme z 6. dielu filmovej série (Návrat Jediho). Ide o planétu, na ktorej sa nachádza generátor silového poľa bojovej stanice Impéria, ktorá sa nachádza na orbite. Vašou úlohou je prekaziť rebelom sabotáž tohto zariadenia, pričom sa stretávate so známymi filmovými postavami- proti vám sa postavia i Han Solo a Chewbacca a tiež princezná Leia.

 

Endor ponúka nádherné prostredie zelených lesov, takže sa trošku cítite ako na výlete, ide o príjemnú zmenu oproti chodbám a halám vesmírnych lodí z hlavnej hry. Cestu si spríjemníte sekaním, hádzaním a ovládaním protivníkov- herný model zostáva oproti hlavnej linke rovnaký. Prostredie lesov striedajú útroby generátora, ktorý musíte ochrániť pred zničením. V porovnaní s hlavnou hrou tu nájdeme aj nové jednotky vrátane Ewokov, teda pôvodných "medvedíkovitých" obyvateľov planéty. Do hry si z pôvodnej prenášate odomknuté druhy svetelných mečov, takže nezačínate úplne odznova a plyš a hnáty môžu lietať hlava-nehlava. Starkiller tiež obliekol novú róbu, niečo na štýl Assasin´s Creed- posúďte sami;)

 

 

Výborné na tomto DLC je, že stojí (na XBL) len 80 bodov (!) a má niečo cez 1 GB. Preto ho odporúčam všetkým, ktorých hra aspoň trochu bavila a chceli by skúsiť ešte niečo naviac. Za takýto "obnos" niekedy nedostanete ani blbú čiapku pre avatara. No nekúp to.

 

+ cena DLC

+ nové jednotky

+ herná doba

 

- nepribudnú challenge

 

Trailer:



Prístupov 3454
Kvalita článku
(100%) hlasov 3

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Nyko Zoom
[ 8.3.2012] (príspevkov 0)
DLC Endor pre SW: FU2
[ 18.1.2012] (príspevkov 1)